календарне планування захист вітчизни дівчата 10 11 клас за новою програмою

календарне планування захист вітчизни дівчата 10 11 клас за новою програмою

Календарно – тематичне планування з предмету Захист Вітчизни для дівчат в 10 – 11-х класах. № Дата Зміст уроку Місце у підручнику. 1 2 3 4. І семестр 10 клас – цивільна оборона Підручник «Захист Вітчизни» 10-11 кл. М.М.Бака, Ю.О.Квашньов, К.»Вежа»-2006, 433с. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Головна » 2011 » Серпень » 15 » Програма предмета "Захист Вітчизни" 10-11 класи (юнаки та дівчата) та календарний план (юнаки). 13:16. Програма предмета "Захист Вітчизни" 10-11 класи (юнаки та дівчата) та календарний план (юнаки). Програма предмета "Захист Вітчизни". Наведіть курсор на зображення документа та зробіть подвійний клік! Для скачування документу без регістрації зайдіть на сторінку "На допомогу викладачу". Календарний план предмета "Захист Вітчизни". Наведіть курсор на зображення документа та зробіть подвійний клік! Тижневий план пре

«ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ». (для 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів ). ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА. Навчальний предмет «Захист Вітчизни» викладається на підставі діючого законодавства та входить до інваріантної складової Типових навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів ІІІ ступеня , затверджених наказом МОН від 27.08.2010 №834 зі змінами, що внесені відповідно до наказу МОН від 29.05.2014 №657.  Вивчення предмета проводиться з юнаками та дівчатами окремо. Поділ класу на групи здійснюється незалежно від кількості учнів у класі (але не менше ніж 5 осіб). Дівчата за їх власним бажанням (у разі згоди батьків, опікунів або піклувальників) навчаються за програмою для групи юнаків.

Календарно-тематичне планування з предмета «Захист Вітчизни» 11 клас (1,5 години). Календарно-тематичне планування з предмета «Захист Вітчизни» 10 клас (1,5 години). Календарне планування. Географія. 6–10 класи. Природознавство. 5–6 класи. Біологія. Природознавство.

Гаряча лінія. Нова українська школа. Для вчителя Захисту Вітчизни. Підручник "Захист Вітчизни" 10-11 клас. Підручник "Захист Вітчизни" 10-11 клас, "Вежа", 2006. Календарне планування 10 клас І семестр.  Календарне планування 11 клас. 2 години. Поурочний план вивчення розділів і тем предмета "Захист Вітчизни” в навчально-виховних закладах. 11 клас (2 рік навчання). План-конспект. Призначення та загальна будова, бойові властивості автомата. Захист вітчизни 10 клас - І.М. Герасимів - підручник для загальноосвітніх навчальних закладів (рівень стандарту для хлопців). Захист вітчизни 10 клас. ВСТУП. § 1. Захист Вітчизни — головне завдання Збройних сил, обов’язок громадян України.

Календарне планування вивчення предмету Захист Вітчизни (Основи медичних знань)* в 2019-2020 навчальному році 10-й клас , група дівчат (по 1,5 години на тиждень). Календарне планування вивчення предмету Захист Вітчизни (Основи медичних знань)* в 2019-2020 навчальному році 11-й клас , група дівчат (по 1,5 години на тиждень). Перелік розділів і тем та розподіл годин предмету Захист Вітчизни (Основи медичних знань)* в 2019-2020 навчальному році 10-й клас , група дівчат (по 1,5 години на тиждень). Перелік розділів і тем та розподіл годин предмету Захист Вітчизни (Основи медичних знань)* в 2019-202

Календарний план з фізичної культури для 5 класу, 1 сем. Календарний план з фізичної культури для 5 класу, 2 сем. Календарний план з фізичної культури для 6 класу, 1 сем. Календарний план з фізичної культури для 6 класу, 2 сем. Календарний план з фізичної культури для 7 класу, 1 сем. Календарний план з фізичної культури для 7 класу, 2 сем.  Фізична культура 10-11 кл. Захист Вітчизни 10 клас ( дівчата). Захист Вітчизни 10 клас ( хлопці). Захист Вітчизни. 11 клас (хлопці). 1. 2.  Календарне планування для 2-11 кл. з інформатики. Методичні рекомендації щодо національно-патріотичного виховання. 7 методов для создания продуктивного урока.  Нове на сайті.

КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ. Тема. № Дата.  10 клас) за оновленою Програмою. Він створений задля макси-мального полегшення підготовки вчителя до уроку. Кожний урок розміщено на окремому відривному аркуші і є готовим конспектом уроку.  Головна мета навчання предмета Захист Вітчизни, а саме його складової для дівчат (або юнаків, які за станом здоров’я чи релігійними поглядами звільнені від за-своєння основ військової справи) — розвиток особистості учнів, формування їхньої здоровь’я- та жит-тєзбереджувальної компетентностей, готовності до захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій.

КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ. Тема. № Дата.  10 клас) за оновленою Програмою. Він створений задля макси-мального полегшення підготовки вчителя до уроку. Кожний урок розміщено на окремому відривному аркуші і є готовим конспектом уроку.  Головна мета навчання предмета Захист Вітчизни, а саме його складової для дівчат (або юнаків, які за станом здоров’я чи релігійними поглядами звільнені від за-своєння основ військової справи) — розвиток особистості учнів, формування їхньої здоровь’я- та жит-тєзбереджувальної компетентностей, готовності до захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій.

КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ з предмета «Захист Вітчизни» 10 клас (1-й рік навчання, 2 години на тиждень) 2015/2016 навчальному році. № з/п № тижня Зміст навчального матеріалу Кількість годин Дата проведення уроку Примітка. 10 клас. І іі ііі іv V VI. 1 1 тижд.

Календарне планування. Розклад. Законодавство. Адміністратору. Атестація. Матеріали методичних розробок Давидової Л.А. Методична тема. Всесвітня історія 10 клас.  Наказом Міністерства освіти і науки України від 30.07.2015 № 826 "Про внесення змін до навчальної програми "Захист Вітчизни" для 10-11 класу загальноосвітніх навчальних закладів" затверджено нову програму з цього предмета. Завантажити. 1. 2. 3. 4. 5.

Міністерством освіти і науки України затверджено навчальну програму предмету "Захист Вітчизни" для 10-11 класу загальноосвітніх навчальних закладів із змінами. Наказ МОН від 30.07.2015 № 826 "Про внесення змін до навчальної програми "Захист Вітчизни" для 10-11 класу". Навчальна програма «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ» (для навчальних закладів системи загальної середньої освіти). Категорія: Актуальні новини | Переглядів: 18284 | Додав: zdosvita | Рейтинг: 4.4/7 |. - Оцінити - Відмінно Добре Непогано Погано Жахливо.

Нова навчальна програма з предмету "Захист Вітчизни". Про методичне і програмове викладання предмету "Захист Вітчизни". Календарне планування предмету "Захист ВІтчизни" за новою програмою. Підручники за новою програмою. До початку 2017-2018 навчального року. Про методичне і програмне забезпечення викладання предмету "Захист Вітчизни". Календарне планування з предмету "Захист Вітчизни". Література з предмету "Захист Вітчизни". Зразки обов'язкових наказів з предмету "Захист Вітчизни".

Навчальна програма. «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ». (для навчальних закладів системи загальної середньої освіти).  Відповідно до потижневого (календарного) плану по півтори години на тиждень уроки проводяться: 10 клас - по 1,5 години на тиждень протягом навчального року; 11 клас: в першому семестрі - по 1,5 години на тиждень, а в другому семестрі - по 1 годині на тиждень та 18 годин відводиться на проведення навчально-польових занять (зборів) і занять у лікувально-оздоровчому закладі. При потижневому навантаженні по дві години на тиждень: 10 клас та перший

Коментарі